Poslanec NR SR Gaľa začal prevádzkovať svoju virtuálnu kanceláriu

21.01.2004 Celý región

Poslanec Národnej rady SR za Slovenskú demokratickú a kresťanskú úniu (SDKÚ) Milan Gaľa otvoril 15. januára svoju virtuálnu kanceláriu na internetovej adrese...
Poslanec Národnej rady SR za Slovenskú demokratickú a kresťanskú úniu (SDKÚ) Milan Gaľa otvoril 15. januára svoju virtuálnu kanceláriu na internetovej adrese www.milangala.sk. Zmyslom jej zavedenia je podľa poslanca využívať na kontakt s obyvateľmi možnosti, ktoré ponúkajú nové komunikačné technológie.

V piatok 16. januára uskutočnil prvú hodinovú diskusiu na svojej webovej stránke. Tzv. chatovanie dopadlo v premiére podľa poslanca, ktorý žije v Lipanoch v okrese Sabinov a poslaneckú kanceláriu má v Prešove, dobre a bude v ňom pokračovať. S diskutérmi si vymieňal názory na situáciu v strane, ktorej bol zakladateľom, na prácu poslanca, na svoje bývalé pôsobenie zubného lekára. Gaľa je tiež poslancom Prešovského samosprávneho kraja za volebný okres Sabinov.
Poslanec na spomínanej internetovej adrese vyhlásil spolu s redakciou Prešovského večerníka súťaž pre nádejných aforistov - O najlepší aforizmus. Uzávierka je 15. februára t. r. Odmenou pre najlepšieho bude \"kvalitné pero na písanie humorných slovných hračiek\" a spoločné vystúpenie s Gaľom v pozícii zabávača na Fašiangoch SDKÚ v Prešove. Gaľa je od ich začiatku moderátorom, predvádza nielen svoj zmysel pre humor, ale aj schopnosť hrať na fujare.

(jj)
 

Vyberte región